Groot assortiment handgemaakte baklijsten

In onze lijstenfabriek in Waarland maken wij op traditionele wijze handgemaakte houten baklijsten, die geschikt zijn voor het inlijsten van schilderijen. En omdat wij alle baklijsten op maat maken, zijn ze in veel verschillende maten en modellen verkrijgbaar. Nieuwsgierig of geïnteresseerd in een baklijst? Kom gerust een keertje langs in onze lijstenfabriek in Waarland.

Wat is een baklijst?

Een baklijst is een houten frame waarin je gemakkelijk een opgespannen canvaswerk kunt monteren waardoor het geheel nog mooier wordt. Onze baklijsten kenmerken zich door creativiteit met sierlijke ornamenten die de lijsten extra onderscheidend maken.

Onze Atelierslijsten

Waarom een baklijst bij Rojos bestellen?

  • Rojos is een professioneel bedrijf waar baklijsten op ambachtelijke wijze worden gemaakt

  • We leveren handgemaakte baklijsten van hoge kwaliteit

  • Wij zijn creatief, hebben veel ervaring en kennis en denken met onze klanten mee

  • Onze handgemaakte baklijsten zijn inspirerend, eigentijds en onderscheidend

  • We verlenen goede service, zijn flexibel en u kunt rekenen op goede garantie.

Kwaliteitscontrole SchilderijlijstenSchilderijlijsten ZagerijVergulden van SchilderijlijstenPolijsten van Schilderijlijsten

Online assortiment baklijsten

Bij Rojos in Waarland worden veel verschillende baklijsten geproduceerd. Een groot gedeelte van onze baklijsten hebben wij daarom online geplaatst, zodat iedere kunstenaar, galerie, hotel of particulier inspiratie kan opdoen en inzicht krijgt in de mogelijkheden. Bekijk ons ruime assortiment baklijsten online of download onze catalogus.

Meer informatie?

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten over onze handgemaakte baklijsten? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0226-421518 of sales@rojos.nl. Langskomen kan ook: u bent van harte welkom in onze baklijstenfabriek, waar; wij u graag laten zien wat de mogelijkheden zijn.

Adresgegevens

De Groet 17a
1738DV Waarland

Tel. 0226-421518
Fax. 0226-421566
E-mail: sales@rojos.nl

Vragen of opmerkingen?

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

PageMyDay